Hola!

Soc l’Alba i possiblement aquestes són les paraules que més m’hagin costat d’escriure. Parlar d’un mateix, en general, és el que més ens costa.

Els qui em coneixen bé, diuen de mi que sóc molt observadora. Potser és per això que escolto més del que parlo. I potser també és per això que vaig estudiar Comunicació Audiovisual, per explicar històries des de la meva mirada.

Al llarg de la meva carrera professional, i gràcies al meu perfil polivalent, he tingut la sort de treballar amb diferents empreses i institucions en l’àmbit de la comunicació i el màrqueting; col·laborant des de l’estratègia i la conceptualització de les campanyes fins a l’aplicació d’aquestes en un disseny, una pàgina web, un vídeo o un esdeveniment. Aquesta transversalitat m’ha permès entendre molt bé la necessitat de les companyies de connectar amb els seus clients i també, i no menys important, de dominar el llenguatge específic de cada canal de comunicació que fa possible aconseguir-ho.  

Les paraules han estat les meves aliades perquè el resultat de qualsevol cosa que he fet a la vida, tant en l’àmbit professional com en el personal, fos més de veritat i per tant, millor.